L’Associació Estel neix l’any 1977 per iniciativa d’un grup de pares de persones amb discapacitat intel·lectual de Sant Joan Despí, que van decidir unir-se per a poder oferir el màxim recolzament possible a les necessitats especials dels seus fills.Ha passat molt de temps, però la nostra finalitat principal continua essent la integració plena de les persones amb discapacitat intel·lectual a la societat.L’Associació Estel és una entitat sense afany de lucre dedicada a les persones amb discapacitat Intel·lectual.

Oferim:

  • ATENCIÓ A LES FAMÍLIES:

El principal objectiu d’aquest servei és oferir a les famílies un espai on poder rebre assessorament i suport. Es realitza un treball tant individual, amb entrevistes personalitzades, com grupal, mitjançant reunions de pares. S’intenten tractar temes d’interès que facilitin la informació i la formació dels familiars de les persones amb discapacitat.

  • ESPLAI: 

La nostra entitat disposa d’un ESPLAI que funciona de dilluns a divendres. És un espai de lleure dedicat a les persones amb discapacitat intel·lectual on es realitzen tota mena de tallers i activitats adequades a les persones que hi assisteixen.

A partir de les activitats de lleure que es realitzen a l’esplai treballem l’autonomia tant personal com grupal, per tal de potenciar les seves capacitats i habilitats i aconseguir la seva integració en la societat.

Una persona amb discapacitat intel·lectual és a banda de la seva discapacitat una persona amb inquietuds  i necessitats com a qualsevol altre ciutadà de la nostra localitat